Anaların Göz Yaşlarına Sebep Olmamak için 14 Mayıs ta Sandığa

Kıymetli Kardeşlerim,

Kemal Kılıçdaroğlu Batı’nın, terör örgütlerinin desteklediği bir adam’dır. Ne demişti Amerika Başkanı Biden “İktidarın gitmesi için, muhalefeti destekleyeceğiz” PKK PYD YPG Amerika dan emir alıyor. Ne diyor PKK elebaşları” Ak Parti ve MHP ye verilen her oy, bize sıkılmış kurşundur. Onları durdurun yoksa onlar bizi yok edecekler. “Yiğit İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Türkiye ve sınırlarında terörü ve teröristi bitirme noktasına getirmiştir.

Kıymetli kardeşlerim,

14 Mayıs 2023 seçimleri terör örgütlerine özerklik sözü veren Kılıçdaroğlu ile bu vatanın öz evladı olan Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan arasında geçecek.

Bizler şehit ve gazi aileleri olarak, Türkiye’ye çağ atlatan, açamazlar dedikleri Ayasofya’yı ibadete açan Recep Tayyip Erdoğan’dan yana taraf olacağız. Kürtleri özgürleştiren, lisanımızı rahatça kullandığımız, kimsenin bizi ötekileştirmesine izin vermeyen Recep Tayyip Erdoğan’a vefa borcumuz vardır. Doğu, güneydoğu da Diyarbakır’da hendek kazdılar, terör örgütlerine malzeme taşıdılar, tarihini sokaklarını mahvettiler. Recep Tayyip Erdoğan camilerine varana kadar restore ettirdi. Halk özgürce sokaklarda yürüyor.

Kıymetli kardeşlerim bizim Recep Tayyip Erdoğan’a bu borcu ödeme vakti,14 mayıs 2023 seçimleridir.
Feraset sahibi kardeşim, gel oyunu vatanın bölünmez bütünlüğünden yana kullan.40 yılda verdiğimiz 40 bin sivil asker şehidimiz var.

Anaların göz yaşlarına sebep olmamak için 14 Mayıs ta sandığa gidip, vatanın bekası için oyumuzu kullanacağız.

Allah ülkesini seven Kürt Türk Laz Çerkeş fark etmez hepinizin sayısını arttırsın. Allah birliğimizi daim eylesin, ülkemizi bölmek isteyenlere fırsat vermesin.

Abbas GÜNDÜZ
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı