HDP bir kez daha çirkin ve lanetli yüzünü ortaya koydu.

15 temmuz derneği

HDP’nin bir kez daha çirkin ve lanetli yüzünü ortaya koydu.

“PKK terör örgütü ve Ermeni partisi HDP bir kez daha çirkin ve lanetli yüzünü ortaya koymuştur. Gazi Meclisimizde dört partinin ittifakı ile ABD Başkanı Biden’e Türkiye Ermeni soykırımı yapmış ifadesini kullandığı için tepki gösteriyoruz.

PKK terör örgütü ve Ermeni partisi olan HDP derhal kapatılmalıdır. HDP siyasi bir parti değil, terör örgütü PKK’nın sözcülüğünü yapan hain kitlesidir. Yıllardan beri bu ülke kendilerine seçme ve seçilme hakkı verilmesine rağmen sürekli PKK terör örgütüne yataklık yapan, onları korumaya çalışan bir nefret dolu duygu içerisindedir. Siyasi parti olduklarını söyleyen HDP yöneticileri ve milletvekilleri sürekli terör örgütü PKK ile iç içe teröristlerle birlikte hareket edip, konuşmalarda kaçak konuşarak bu ülkenin ekmeğini, suyunu, havasını alıp, hainlik peşinde koşan örgüt elemanlarına sürekli sahip çıkmaya çalışan PKK terör örgütüne çete elemanlarıdır. Devlet olarak yıllardan beri örgütle mücadelemiz sürmektedir. Yıllardan beri yapılan mücadele neticesinde PKK terör örgütünün beli kırılmış son çırpınışlarını görmekteyiz. PKK terör örgütü tükendikçe, bittikçe HDP’liler çare aramakta ve bazı siyasi partilerle ortak iş yapma çabası içerisine girmişlerdir. Bu çabalar HDP’yi kurtarmayacaktır. Son yıllarda kendilerine yakın gördükleri siyasi partilerle gizli gizli görüşmeler yapan HDP’lilerin sonu gelmiştir.

Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen :

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz: