BASIN AÇIKLAMASI

Terörist Demirtaş’a Sorosçu Osman Kavala’ ya Selam Gönderen, Şehit Cenazesinden Çıkıp Aziz Milletimizin, Ordumuzun ve Devletimizin Düşmanı PKK Terör Örgütünün Siyasi Uzantısı DEM Parti’yi aynı gün ziyaret eden Hadsiz Özgür Özel haddini aşarak Saygıdeğer Bakanımız Kahraman Komutanımız Sayın Yaşar Güler Paşamıza dil uzatmıştır.

CEHAPE’nin sözde lideri Özgür Özel haddini aşarak Milli Savunma Bakanı Kahraman Orgeneral Yaşar Güler Paşamıza karşı büyük bir terbiyesizlik yapmıştır.

Tuzla Piyade Okulu’nda bir kaç teğmenin yakasına Atatürk fotoğrafı takmayı reddetmesi üzerine, teğmenler arasında arbede yaşanmış olup, bunun üzerine ilgili sıralı komutanlıklarında isteği ile Milli Savunma Bakanlığı olaya karışanlar hakkında yasal işlem başlatmıştır. Söz konusu olay sonrası CHP’nin dış mihrakların maşası Özgür Özel X hesabından yayınladığı bir video ile Kahraman Yaşar Güler Paşamıza kendince video ile tepki göstermiş.

Hadsizliğin tüm sınırlarını aşan Özel; “Cemaatlere Atatürk’ün ordusunu açarsanız günü geldiğinde Atatürk’ün resmini takmayacak hadsizliği gösterirler. 15 Temmuz’dan hiç mi ders almadınız? Yaşar Güler ya aklını başına alacak ya da biz aklını başına getireceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu’na ihanet eden sözde lider Özel’e bu millet yakın tarihte yerel seçimlerde cevabını verecektir.

Rahmetli Savcı Selim Kiraz’ın DHKP-C’li katillerine özgürlük isteyen sen, şehit cenazesinde pişkince gülen sen birde kalkmış sen ve senin gibiler de rahat uyusun diye bir fiil 49.Yıl aziz milletimiz ve devletimiz için kahramanca hizmet eden Sayın Bakanımıza, bu ülkenin Şerefli Paşasına had bildirme küstahlığını göster.

Atatürk’ün Partisini terörist sevicilerin, bölücü sevicilerin vatan düşmanı sevicilerinin partisi haline getireceksin. Kürsüden Demirtaş’a, Kavala’ ya selam göndermekle vatan sever olunmaz Özgür efendi.

Biz Gaziler ve Şehit aileleri olarak ömrünü terör ile mücadeleyle geçiren Güler Paşamızın yanındayız

Abbas Gündüz
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı

Orhan Kandemir