ŞEHİTLERİN KANINDAN SİYASET YAPANLAR, ON’LARIN ŞEREFLİ KANLARINDA BOĞULUR.
HADDİNİZİ BİLİN, KENDİNİZE GELİN!!

40 yıldır teröristlerle, terör sevicilerle mücadele eden Şanlı ordumuz, Aziz milletimiz ve vatanın bekası için gözünü kırpmadan canını veren binlerce sivil-asker şehidimiz, gazimiz var.

İçimize ateşler düştü yine, 12 yiğidi toprağa verdik. Şanlı ordumuz şehitlerimizin kanı kurumadan operasyonlarına başladı ve leşler gelmeye devam ediyor.

Peki bu süreç ve öncesinde Atatürk’ün partisiyiz diyen CHP ve kol kola yürüdükleri DEM (HDPKK)ne yapıyor ona bakalım.

CHP’nin sözde lideri Batı’nın yeni maşası kukla Özgür Özel kürsüde terörist Selahattin Demirtaş, Sorosçu Osman Kavala’ ya selam göndermiş, yine bu teröristler için Özgürlük naraları atmıştı ve seçilir seçilmez koşarak DEM partisine gitmişti. Teröristlerden aldığı destekle, bir kaç gün evvel haddini aşarak Milli Savunma Bakanımız Yaşar Güler Paşa’mıza parmak sallayarak had bildirme şuursuzluğuna kapılıp “aklını başına al yoksa biz getirmesini biliriz” deme garabetinde bulundu. Terörist sevicilerinden mi güç aldın yoksa Ağababalarından mı ?

DEM partisi ne diyor “bu Kürt sorunu devlet silah bırakmadıkça bitmez” siz değil toprak, çakıl taşı bile alamazsınız.

Şehitlerimiz var, bir taraf milletin iradesinin tecelli yeri olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde teröre ortak karşı dururken , diğer taraf hani şu Atatürk’ün Partisiyiz deyip te sınır ötesi harekâtlara Hayır diyen CHP ve yol arkadaşları DEM (HDPKK) parti. Tüm partiler ortak metne imza atarken CHP ve DEM parti atmadı. CHP kendi metnine imza attı. Ne yazıyor bildirilerin de, terör diyor terörist diyor ama KAHROLSUN PKK DİYEMİYOR. Diyemezler iplerini tutanlar müsaade etmez.

Bu bir parti meselesi değil Milli bir meselesidir.

Bu iplerini Batı’nın tuttuğu, kürsüden terörist Selahaddin Demirtaş ve Sorosçu Osman Kavala’ ya selam gönderen onlar için özgürlük isteyen Özgür Özel’in işi değildir. Onurlu TSK’ya şehit verdiğimiz gerçek sayıları yaz diyor, Şanlı Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni Katil İsrail’le karıştırıyor. Haddi bil Özgür Özel, bu Aziz devlet her daim şehidine de gazisine de onlardan geri kalanlara da sahip çıkmaya muktedirdir. Sen güldüğün ve istenmediğin şehit cenazelerini düşün. Gerisini Devlet halleder.

Abbas Gündüz
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı
Orhan Kandemir
Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Genel Başkanı