YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE!!!

Değerli kardeşlerim,

Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan itibaren dış ülkelerin hem ekonomik hem siyasi müdahale ve yönlendirmesine maruz kalmıştır. Türkiye Cumhuriyeti, vatansever liderler tarafından ülke yönetimine talip olsalar da, gerek idam edilerek gerekse darbelerle engellenerek muasır medeniyetler seviyesine ulaşamamıştır. Ta ki vatanına sevdalı, vatandaşına aşık 28 şubat post modern darbe girişimi ile el çektirilen rahmetli Erbakan hocanın öğrencisi Ülke ‘ye hizmet siyasetini getiren Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti yönetimine talip olana kadar.

“Muhtar bile olamazsın” dedikleri okuduğu şiir sebebiyle 4 ay 10 gün hapis yattıktan sonra , küllerinden yeniden doğarak 21 senedir milletin beklediği adaleti, hizmeti, refah seviyesini, özgürlüğü tesis etmiştir.
Peki Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısında kim var? Batı var, kim var? Avrupa var, kim var? tüm terör örgütleri var, kim var? bunların hepsiyle Kucaklaşacağını söyleyen Bay bay Kemal var.

Kıymetli kardeşlerim bu güne kadar birçok kez 14 Mayıs 2023 seçimlerinin beka meselesi olduğunu ve yine bu seçimin vatanseverler ile, Türkiye Cumhuriyetinin 100 yıllık üniter yapısıyla derdi olanlar arasında geçeceğini söyledik.

Bir yanda Milliyetçi maskesi arkasına saklanıp terör örgütleri ile iş tutanlarla aynı masaya oturup Türkiye’yi bölmek için planlar yapılan kumar masası, bir yanda Atatürk’ün arkasına saklanan ama bayraktan ve Atatürk’ten rahatsız olan, ne Atatürk ilke ve inkılaplarından haberi olan nede O’nun” Batı’ya uşaklık eden lider en karaktersiz insandır” sözünü önemseyen muhalefet var.

Ne demişti Biden “darbelerle değil, muhalefete destek vererek Erdoğan’ı devireceğiz”. Ne diyor batı gazeteleri “Erdoğan Avrupa için tehdit”.

HDPKK bebek katili köpek Apo’nun ” Ortaklarımız dan söz aldık tecritini kaldıracağız” diyor yetmiyor tüm terör örgütü mensuplarının affedileceğini, Karayılan, Bayık gibi PKK elebaşlarının Türkiye’ye gelerek siyaset yapmalarını söylüyorlar.

Kıymetli kardeşlerim 40 yıldır terör belasıyla mücadelemizi sürdüyoruz.40 bin sivil askeri şehidimiz var. Evlatları dağa kaçırılan annelerimizin feryadını duymazsak bize yazıklar olsun. Ömer Halisdemir’in, Eren Bülbül ün, Yasin Börü’nün ve adını sayamadığımız nice yiğit analarının yüzüne nasıl bakarız? Şuan Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Kahraman Bakanımız Süleyman Soylu koordinesinde, tüm kolluk kuvvetlerimizin üstün çalışmasıyla terörü, bitirme noktasına getirmişlerdir.

14 Mayıs 2023 seçimleri sonrası, ya var olacağız yada 80 yıldır olduğu gibi batı ayağımıza prangalar takacak. Onlar izin vermeden ne güvenliğimizi tehdit edenlerle mücadele edebileceğiz nede topraklarımız da, yer altı zenginliklerimiz de söz sahibi olabileceğiz. Ne Karadeniz’den çıkarttığımız gazı, ne Kütahya’da kurduğumuz, dünya da 5. Bor madeni satıcısı olduğumuz Bor u üretmemize ve satmamıza, ne Nükleer santraller kurmamıza ez cümle bu topraklarda bu ülkenin, milletin hayrına yapılacak olan yatırım, kazanç, güvenlik bunların hiçbirini Batı’nın icazetini almadan yapamayacağız.

Sanıyorlar ki biz hala o hasta adamız. O devirler kapandı.

Kendi göbeğini kendi kesen, İHA, SİHA, GEMİ, DENİZALTI, FÜZE, TANK, silah her türlü savunma sanayi malzemelerini, Allah’a hamdolsun kendimiz üretebiliyor ve satabiliyoruz.

Batı’nın maşası Bay bay Kemal, kanlı ortakların adete yalvarıyor “Türkiye bizi bitirecek, bizi yok edecekler. Biz size her türlü desteği vereceğiz” diyor çıkıp da ,kandil bizi nasıl destekler 40 yıldır terör belasıyla mücadele veriyoruz demek yerine ‘herkesi kucaklayacağız, özerklik vereceğiz, Terörist Selahattin Demirtaş’ı, Sorosçu Osman Kavala’yı serbest bırakacağız diyorsunuz. Sen Kimin topraklarını bölüp peşkeş çekiyorsun sen kimsin?

HDPKK ne diyor bebek katili köpek Apo’ya selam gönderip ‘dostlarımızdan söz aldık seni özgürlüğüne kavuşturacağız” diyor.

Bay bay Kemal biz daha ölmedik, şehit analarının göz yaşlarında boğulacaksınız.

Batının 6+1 masanın maşalarının, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısıyla, bayrağıyla, sınırlarıyla sorunu var.

Bu can bu beden de olduğu sürece topunuz gelin. Bizden büyük olan davamız da milyonlarla birlikte yürüyoruz, bizler göremesekte şehitlerimiz de bize eşlik ediyordur.

Bu milletin hassasiyetleri var.

Bayrak, vatan, hudut namustur. Bu kavramları çiğnetecek hiçbir vatan evladı yoktur. Yalnız Bay bay Kemal Senin verdiğin namus sözlerine benzemez, bizim şehit analarına verdiğimiz intikam sözü.

Ya devlet başa ya kuzgun leşe. Allah’a hamdolsun başımızda bu vatanın öz evladı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan var.

Onunla birlikte aynı davayı savunmak, aynı yolda yürümek bize şereftir.

Her bir karışı şehit kanlarıyla sulanan bu topraklar ve rengini şehitlerimizin kanından alan ay-yıldızlı bayrağımıza and olsun ki, bu vatanı bölmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bu da böyle biline!

Aziz milletimiz şehit ve gazi ailelerimizle birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ölümüne yanındayız.

Abbas GÜNDÜZ
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı